english | magyar
0

Konferencia meghívó letöltése pdf formátumban

Meghívó

A Magyar Alagútépítő Egyesület a korábbi hagyományainak megfelelően 2010. évben is megrendezi az

Alagút- és Mélyépítő Szakmai Napok „Harkány 2010"

konferenciát melyre tisztelettel és szeretettel meghívjuk.

Hagyományosnak nevezzük a rendezvényünket, hiszen a mélyépítési szakma első, ilyen jellegű rendezvényére 1994-ben került megrendezésre az akkori TU-TI Bau Kft. kezdeményezésére. Az első szakmai napon a korábban metróépítésen részt vett vállalatok képviselőivel tartottuk, ahol is a résztvevők nosztalgiával emlékeztek a korábbi évek alagútépítéseire, egyben álmodoztunk a jövőről. Az azt követő konferenciák sikerrel támogatták a hazai szakmai közösség, a külföldi kapcsolatok fejlődését és a tervezett alagút és mélyépítési beruházásokkal kapcsolatos véleménycserét.

Az akkori elképzelésünk jelentős része megvalósult. Az elkészült M6 autópálya alagútjai, a Bátaapátiban épülő kis és közepes sugárzású nukleáris hulladéktároló, a befejezéshez közel álló budapesti 4 metró alagútjai mind a hazai alagút- és mélyépítő szakma sikeres újraéledését és szakmai fejlődését bizonyítja, igaz e létesítmények megvalósításában külföldi szakemberek is közreműködtek. Úgy gondoljuk ideje számot adni, a tanulságokat levonni, összefoglalni, véleményt cserélni és merni újabb a hazai infrastruktúrát javító beruházásokról beszélni, támogatva a szakmai terveket és a döntéshozókat a jövő formálásában.

A 2010. évi harkányi konferenciánk programját a fenti létesítmények köré szeretnénk csoportosítani. A kétnapos konferencia második nap délutánján lehetőség lesz a Bátaapáti létesítmény, illetve az M6 autópálya alagútjaival kapcsolatos helyszíni látogatásra.

A konferenciára való jelentkezést, szállásfoglalást a konferencia honlap használatával kérjük intézni.

Kérjük, hogy az előadás tartásáról a szándékot és az egyoldalas kivonatot a konferencia honlapjárn keresztül szíveskedjenek elküldeni.

A Szakmai Napokon történő részvételre mindenkit tisztelettel és szeretettel elvárunk.

 

Horváth Tibor
MAE elnöke
Balogh Zsolt
MAE alelnöke
Kiss Dezső
szervezőbizottság vezetője

Konferencia meghívó letöltése pdf formátumban