0 days before the conference

Our Sponsors

Ezüst fokozatú támogató:

Merck

Bronz fokozatú
támogató:

Roche

További támogatóink
kiállítóink >>

Meghívó

Kedves Kollégák!

A Magyar Genetikusok Egyesülete és a Magyar Biológiai Társaság Sejt- és Fejlődésbiológiai Szakosztálya 2011. március 25-27. között Siófokon rendezi meg közös konferenciáját

"IX. Magyar Genetikai Kongresszus és
XVI. Sejt- és Fejlődésbiológiai Napok
"

címmel.

Ez már a negyedik az egyesített konferenciák sorában! A két tudományos egyesület közel egy évtizedes együttműködése hagyományt teremtett, létrejött a legnagyobb hazai élettudományi konferenciasorozat. A kialakult alkotó, egymás munkáját értő és elismerő légkör igazolta elképzelésünket, hogy a sejtbiológia, a genetika és a fejlődésbiológia hazai kutatási eredményeit egy fórumon mutassuk be és vitassuk meg.

Tisztelettel várunk előadásokat és posztereket a klasszikus és molekuláris sejtbiológia, a fejlődésbiológia, a klasszikus és molekuláris genetika, a betegségek genetikai vizsgálata, a rendszerbiológia, a szintetikus biológia, a genomika és a bioinformatika területéről. A konferenciát széles érdeklődésre számot tartó plenáris előadásokból, valamint párhuzamos szekciókból állítjuk össze, amit egy meghatározó poszter szekció tesz majd teljessé.

A várható sok résztvevő és a párhuzamos szekciók különleges adottságú helyet igényelnek. Ez alkalommal konferenciánkat a minden igényt kielégítő, siófoki Hotel Azúr újonnan kialakított konferenciaközpontjában rendezzük meg. A helyszínt úgy választottuk, hogy az előadó termek, az éttermek, valamint a szállodai szobák egy épületegyüttesben helyezkedjenek el, ahol bőségesen vannak szakmai megbeszélésre alkalmas közösségi terek, valamint kikapcsolódást szolgáló létesítmények is.

Bizonyára ismét sok mondanivalónk lesz egymásnak. Hagyományainknak megfelelően most is jókedvű, családias, ösztönző hangulatú kongresszust szeretnénk szervezni, ahol régi ismerősök találkozhatnak, és új munkakapcsolatok születhetnek. Meggyőződésünk, hogy a várható kiváló szakmai és társasági programok maradandó élménnyel szolgálnak majd mindenki számára.

A konferenciára minden érdeklődőt szeretettel várunk! A Ph.D. és egyetemi hallgatók, valamint a 30 év alatti kutatók részvételét kedvezményes részvételi díjjal segítjük.

A Magyar Genetikusok Egyesülete és a Magyar Biológiai Társaság Sejt- és Fejlődésbiológiai Szakosztálya nevében a szervezők:

 

Erdélyi Miklós, Putnoky Péter                       Pap Marianna, ifj. Sétáló György

MAGE                                                     MBT SFSz

 

Deadlines


2011. január 31.
Kedvezményes részvételi díj befizetés (lezárult)
Ajánlott szállásfoglalás

2011. február 4.
Absztrakt leadás (lezárult)

2011. február 15.
Értesítés absztrakt elfogadásáról (kiküldve)

2011. február 28.
Visszalépés díjvisszatérítés mellett

2011. március 25-27.
Konferencia és kiállítás