A Diamond Congress Kft. minőségpolitikája

„Megtalálni a megfelelő összhangot a személyes problémamegoldás és a modern
technológia között, kulcsfontosságú tényező a konferenciaszervezésben. Meghallgatni
és megérteni partnereink kéréseit, összekovácsolni azokat szakmai tudással utat jelent a sikerhez.
Mi ebben hiszünk.„

Hisszük továbbá, hogy a folyamatos szervezeti- és informatikai fejlesztésre való törekvésünk tökéletesíti a jövőben nyújtandó szolgáltatásainkat, melynek fő célja a vevői elégedettség növelése és szinten tartása, legyen az megbízó, kiállító vagy a konferencia egyik résztvevője. A magas színvonalú konferencia- és rendezvényszervezés kulcsa, hogy kizárólag megbízható, jó minőségű szolgáltatást nyújtó alvállalkozókkal dolgozunk együtt, melyért cégünk felelősséget vállal. Ennek érdekében beszállítóinkat folyamatosan értékeljük, és a sikeres együttműködés érdekében szolgáltatásuk minőségéről számukra információt biztosítunk.

Vezetőink és munkatársaink felkészültsége és tapasztalata, alvállalkozóink megbízhatósága és kiemelkedő technikai háttér biztosítja, hogy a megbízásokat az elvárható legmagasabb színvonalon teljesítsük. Ezzel együtt a Diamond Congress Kft célja, hogy olyan munkatársakkal dolgozzon együtt, akik elkötelezett hívei a minőségnek, valamint hangsúlyt fektessen továbbképzésükre is, hogy munkájukat a tőlük elvárható legjobb minőségben végezzék el.

A vezetők igyekeznek a szükséges erőforrásokat előteremteni annak érdekében, hogy a szükséges képzések, és fejlesztések mind megvalósíthatók legyenek. A szervezet fontos célja volt a múltban a folyamatos fejlesztés. Az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány bevezetése révén ezt a célt továbbra is prioritásként kívánjuk kezelni, hogy a 21. század technikai és szervezési kihívásainak tudásunkhoz mérten tudjunk megfelelni, megőrizve, illetve a jövőre tekintve, felülmúlva jelenlegi piaci pozíciónkat.

Cégünk egyik támpillére a saját erőből kifejlesztett DPCS konferencia szervező és nyilvántartó rendszer, mely alapja a mai korszerű szakmai és tudományos konferenciák. A rendszer bevezetése óta folyamatos fejlesztésen megy keresztül, hogy a lehető legszélesebb körben feleljen meg a megbízói igényeknek.

A Diamond Congress Kft. a vonatkozó érvényes törvényeket és szabályokat kötelező érvényűeknek tekinti magára nézve, és ezeket a szervezési fázisban mindenkor betartja és partnereivel is betartatja. Hitvallásunk a megbízókkal történő mindenkori korrekt pénzügyi elszámolás, mely a hosszú üzleti partneri kapcsolat alapja.

Varga Attila   Láng Klára
Minőségügyi igazgató   Ügyvezető igazgató