Online rendezvények

A 2020. márciusában kialakult koronavírus-járvány következtében cégünk új területek irányába nyitott és belevágtunk online rendezvények megszervezésébe, lebonyolításába is. Saját informatikai megoldásokat és a mögöttünk álló negyedszázados tapasztalatot ötvözve ezen a területen is szeretnénk kiemelkedő minőséget nyújtani.

Szolgáltatásaink fejlesztésénél fő célunk volt, hogy minél több funkciót virtualizáljunk, amelyek a fizikailag megtartott rendezvényeken előfordulhatnak, a következőkben megismerhetik új szolgáltatásainkat:

Virtuális rendezvényhez kötődő szolgáltatások

  • Titkosított felület, egyedi jelszóval történő belépés, időben behatárolt, "időablakos" hozzáférés
  • Szóbeli előadások videó-prezentáció formájában történő megjelenítése
  • Poszterek intuitív megjelenítése, igény szerint rövid videóbemutatóval
  • Csevegési felület a résztvevőknek, illetve szerzőknek élő online felületen, vagy írásban, szöveges chat formájában
  • Online kiállítói terület biztosítása
  • Extra megjelenési lehetőség támogatóinknak
  • Az online publikáláshoz szükséges nyilatkozatok beszerzése, a virtuális rendezvényközpont szerzői jogilag szakszerű üzemeltetése

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy továbbra is fórumot biztosítsunk az ipar képviselőinek, hogy megmaradjon a kapcsolat az akadémiai résztvevőkkel. Ez a kapcsolat kiemelkedően fontos, hogy a kutatás-fejlesztés minél hatékonyabban működjön, a kutatók a legkorszerűbb eszközökkel végezhessék munkájukat, új készülékeket, eszközöket ismerjenek meg. A másik oldalról viszont a gyártók, forgalmazók felé is fontos a visszajelzés, a megelégedettség mérése, az esetleges igények felmérése, melyre egy konferencia - akár élő, akár virtuális - tökéletes lehetőséget kínál.

Természetesen nem csak hagyományos, vagy virtuális konferenciákra vagyunk felkészülve, hanem úgynevezett hibrid rendezvényekre is, itt gyakorlatilag a hagyományosan megtartott rendezvényről videófelvétel készül, melyet akár élőben is megoszthatunk internetes résztvevőinkkel, vagy időbeli elcsúsztatással, felvételről.

Célunk, ahogy eddig is, partnereink támogatása konferenciák, szakmai műhelyek szervezésében, a virtuális térben is.

Ne várjon a kijárási korlátozások végére!

Keressen minket, ha partnert keres rendezvénye megszervezéséhez,
alakítsuk együtt a rendezvényszervezés jövőjét!

Következő konferenciáink