Magyar Gyermekorvosok Társasága
2010. évi Nagygyűlés, Esztergom
2010. szeptember 23-25.

Magyar Gyermekorvosok Társasága
54. Nagygyűlése

Beharangozó

"Kertem az egész táj, hol óriás csiga
Kétszarvú dómjával a Bölcs Bazilika." -írja Babits Mihály esztergomi fészkében.

Természet, humánum, kultúra, tudomány, hit találkozik itt valóban. A hely szelleme, a Szent Adalbert Konferenciaközpont kényelme, méltósága és korszerű felszerelése, és a város fürdőzést, Duna parti és párkányi sétákat és sok egyéb pihenést is kínáló lehetőségei kiváló hátteret ígérnek a Magyar Gyermekorvosok Társasága 2010. évi Nagygyűléséhez.

Szeretettel hívjuk a gyermekek egészségének megőrzéséért és helyreállításáért szolgálatot vállaló gyermekorvosokat és a segítő szakmákban dolgozó munkatársaikat, hogy mi is találkozzunk Szent István, Balassi, Vaszary Kolos és Mindszenty városában idén szeptember 23. és 25. között!

A gyermekorvoslás idei legnagyobb rendezvényén a legújabb tudományos eredmények értékelésén kívül nagy teret szánunk a fiatalok és a társszakmákban dolgozók bemutatkozásának. A gyógyítás mellett a megelőzés, a rehabilitáció, a testi, szellemi, lelki, szociális és spirituális segítségnyújtás, valamint az ellehetetlenült körülmények közötti „csakazértis" szolgálatteljesítés lesznek a legfontosabb témáink.

Mindenkit szeretettel várunk a gyermekorvosok nagy „családi találkozójára"!

 

a Nagygyűlés elnökei:

Tulassay Tivadar Szabó András Velkey György