Kezdőlap

Kedves Kolléganők, Kedves Kollégák!

2019. őszén a Bethesda Gyermekkórház szervezésében kerül megrendezésre a Magyar Gyermekorvosok Társaságának országos Nagygyűlése. A korábbi évekhez hasonlóan most is az a célunk, hogy az egészséges és a beteg gyermekeket szolgáló szakemberek találkozhassanak egymással.

Szeretnénk néhány napra megállni Egerben, ahol nem csak szakmai ismereteink bővülhetnek, de élvezhetjük is a közös együttlétet. A Nagygyűlés a legizgalmasabb aktuális témák mellett a friss hazai kutatási eredményekkel, illetve a gyermekgyógyászati határterületek kihívásaival is szeretne foglalkozni.

Nap mint nap szakápoló, védőnő, gyógytornász, pszichológus, dietetikus, gyógyszerész és a szociális-oktatási feladatokat ellátó kollégáinkkal karöltve küzdünk kis betegeink gyógyulásáért. Az idei Nagygyűlésen szeretnénk az ő munkájukat is bemutatni.

Immár többéves hagyománya van annak, hogy a Nemzetpolitikai Államtitkárság Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával meghívhatjuk Nagygyűlésünkre a határon túl szolgáló gyermekgyógyász kollégákat is. Idén is megismerkedhetünk mindennapi kihívásaikkal és tovább építhetjük szakmai és nem utolsó sorban baráti kapcsolatainkat.

A Magyar Gyermekorvosok Társasága vezetősége nevében minden kedves résztvevőt szeretettel várunk Egerben, a magyar konferenciaturizmus és nem utolsó sorban az egri borvidék központjában!

Velkey György
Magyar Gyermekorvosok Társasága elnöke

Fogarasi András
Szervezőbizottság elnöke